fbpx
Erametsaliit: eelistame uuringuid emotsioonidele

Erametsaliit: eelistame uuringuid emotsioonidele

Eesti Erametsaliidu kommentaar
6. aprill 2018

Erametsaliit: eelistame uuringuid emotsioonidele

Eilsel valitsuskabineti istungil otsustas valitsus jätkata rafineerimistehase eriplaneeringu protsessiga. Seekord tuleb valitust tunnustada, et hoolimata emotsioonidest kantud ettepanekutest, eelistab valitus enne otsuse langetamist tugineda uuringute tulemustele.

Metsaomanike seisukohast oleks tehase ehitamine suurepärane. Samas mõistame, et tehast ei saa ehitada, kui selle keskkonnamõju on vastuvõetamatu. „Selleks et erinevaid mõjusid teada saada, on loogiline kõigepealt uurida ja alles siis otsustada,“ kommenteeris Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees Mikk Link.

Vt ka Postimehe uudist

Lisateave:

Mikk Link, Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees
tel: 5345 3698; e-post: mikk.link@erametsaliit.ee

Sulge menüü