fbpx

Metsaomanikke oodatakse osalema kultuuriliste ökosüsteemiteenuste uuringus

Euroopa Maaomanike Organisatsioon (ELO) on läbi viimas uuringut kultuuriliste ökosüsteemiteenuste kohta. Osalema oodatakse  inimesi, kes on seotud kultuuriliste ökosüsteemiteenuste pakkumisega oma või muude maa-alade majandamise/hooldamise kaudu.

Uuringu eesmärk on toetada paremat arusaamist maaomanike, maahooldajate ja teatud maaturismi tegevustega seotud inimeste loodavatest sotsiaalsetest ja keskkonnahüvedest​. Uuringu tulemusena soovitakse välja selgitada, kui suur osa kultuurilistest ökosüsteemiteenustest sõltub maaomanikest ja -hooldajatest ning kas ja kuidas saaks nende​hooldatavad maad pakkuda rohkem kultuurilisi ökosüsteemiteenuseid.

Eestikeelse küsimustiku, millele oodatakse vastuseid hiljemalt 18. jaanuariks 2018, leiab SIIT.

Sulge menüü