You are currently viewing Peagi selgub aasta parim metsamajandaja
Fotol komisjoni liikmed Meelis Matkamäe, Gunnar Lepasaar, Dimitri Randoja ja Veljo Kütt.

Peagi selgub aasta parim metsamajandaja

Üle-eestilist ringsõitu alustas metsamajandajate konkursi hindamiskomisjon, kelle ülesandeks on 12 kandidaadi seast välja selgitada tänavune parim metsamajandaja.

Eesti Erametsaliidu ja Erametsakeskuse poolt korraldataval metsamajandajate konkursil osaleb sel aastal 12 metsaomanikku üle Eesti. Neid kõiki külastab neljaliikmeline hindamiskomisjon, kelle ülesandeks on tutvuda metsaomanike tegevuse ja põhimõtetega oma metsa majandamisel.

Metsamajandajate konkursi hindamiskomisjoni kuuluvad Eesti Erametsaliidu juhatuse liige ja Rakvere Metsaühistu juht ning metsakonsulent Meelis Matkamäe, SA Erametsakeskuse kontrolliüksuse spetsialist ja metsakonsulent Veljo Kütt, 2021. aasta parima metsamajandaja tiitli omanik Gunnar Lepasaar ning Luua Metsanduskooli metsanduse õpetaja Dimitri Randoja.

2022. aasta parima metsamajandaja tiitlile kandideerivad:

 • Andrus Niit Valgamaalt
 • Eve Reose Raplamaalt
 • Ilmar Josua Lääne-Virumaalt
 • Ivo Valter Jõgevamaalt
 • Kalju Pukk Võrumaalt
 • Kalmer Rattik Tartumaalt
 • Ly Kokla Hiiumaalt
 • Mart Kase Valgamaalt
 • Mihkel Pavelson Valgamaalt
 • Raivo Roosi Viljandimaalt
 • Rene Verlin Pärnumaalt
 • Siim Tamm ja Gerly Trolla Võrumaalt

Eesti Erametsaliidu poolt ellu kutsutud metsamajandajate konkurss toimub tänavu juba 29. korda. Koos Erametsakeskusega korraldatava konkursiga soovitakse tutvustada Eesti erametsade ja nende majandajate mitmekesisust ning tunnustada metsaomanikke, kes oma metsast hoolivad ja seda jätkusuutlikult majandavad. Metsamajandajate konkursi tulemused kuulutatakse välja 27. augustil Jõhvis toimuval kogu pere metsapäeval.

Lisainfo:

Kertu Kekk-Reinhold

Metsamajandajate konkursi ja kogu pere metsapäeva projektijuht

kertu.kekk@erametsaliit.ee, 5596 7682