You are currently viewing 17.-18. juunil toimuvad 52. metsanduse kutsevõistlused Järvseljal

17.-18. juunil toimuvad 52. metsanduse kutsevõistlused Järvseljal

  • Post category:Artiklid

Kutsevõistluste traditsioon sai alguse 1950ndate alguses, kui hakati korraldama metsamajandite vahelisi spordivõistlusi. Kutsevõistlustest on igal aastal võtnud osa arvukalt metsasektori töötajaid ja ettevõtteid. 

Kutsevõistluste kava on väga mitmekülgne, sest ühendatud on traditsioonilised metsanduslikud kutsevõistlused, raiespordivõistlused ning legendaarsed metsaüliõpilaste suvemängud – alasid on ligi 20, seega leiab iga metsasõber endale kindlasti sobiva! Võistlevad metsakasvajatad, metsameistrid, metsamasinate operaatorid, jahimehed, noorendike hooldajad, raiesportlased ja teised. Lisaks saab võistelda veel erinevatel spordialadel ning peale selle on tagatud põnev meelelahutusprogramm.

Osalema on oodatud kõikide metsandusega seotud ettevõtete ja organisatsioonide liikmed ja töötajad, Luua Metsanduskooli ja Eesti Maaülikooli metsanduse ja inseneeria instituudi tudengid, vilistlased ja töötajad, metsandusega seotud füüsilisest isikust ettevõtjad, erametsaomanikud ja koostööpartnerid. 

Täpsem info ja registreerimine kutsevõistluste kodulehel: https://kutsevoistlused.ee/

Möödunud aasta kutsevõistluste meeleoluka video leiad siit: https://www.youtube.com/watch?v=aYYZGHRK4_c

Suur pildigalerii siin: https://flic.kr/s/aHsmWkymSz

Jälgi ka ürituse Facebooki lehte nimega Metsanduse kutsevõistlused.

Kõige värskemaid uudiseid ürituse kohta näed Facebooki ürituse alt nimega Metsanduse kutsevõistlused, Järvselja suvemängud 2022.

Võta pere, kolleegid ja sõbrad kaasa ning veeda üks meeleolukas nädalavahetus Järvseljal!