You are currently viewing Kokkuvõte ja galerii kogu pere metsapäevast

Kokkuvõte ja galerii kogu pere metsapäevast

  • Post category:Uudised

Laupäeval 18. augustil korraldas Eesti Erametsaliit Uuemõisa mõisapargis Läänemaal kogu pere metsapäeva ja 25. metsamajandajate kokkutulekut. Tegime seda koos SA Erametsakeskuse ja Läänemaa Metsaühistuga. Tehnilise poole pealt aitas sündmust korraldada Orangetime Event OÜ. 

Korraldajatena loeme sündmuse igati edukaks. Kohal oli 18 organisatsiooni/ettevõtet, kes tutvustasid oma tegevusi ja tooteid enam kui tuhandele külastajale. Osaleda sai mitmes põnevas töötoas, võistlusel ja retkel. Kontserti andsid superstaarid Uudo Sepp ja Jüri Pootsmann. Päeva juhtis Urmas Vaino. Kogu programm on leitav SIIT

Uuemõisas kuulutati välja ka tänavune parim metsamajandaja, kelleks valiti Lauri Salumäe Lääne-Virumaalt. Tiitlit tuli üle andma peaminister Jüri Ratas isiklikult. Metsamajandajate konkursi täpsemad tulemused on üleval SIIN.

Oleme väga tänulikud kõikidele osalejatele ja toetajatele!

Sündmuse õnnestumiseks andsid oma panuse: Keskkonnainvesteeringute Keskus, Orangetime Event OÜ, Erametsakeskus SA, Läänemaa Metsaühistu, STIHL Eesti, Ühinenud Metsaomanikud MTÜ, Eesti Jahimeeste Selts, Eesti Jahinaised, Luua Metsanduskool, Kristi Parro, Metsaharidus OÜ, Eesti Orienteerumisliit, Kaitseliidu Lääne malev, Deskis OÜ, Usewood, Andres Veel, Varbola Puu, Topauto, Remo Savisaar, Eesti Metsaüliõpilaste Selts.

FOTOGALERII

Fotode autor: Kaarel Langemets