You are currently viewing Süsinikukaubanduse infopäev  – metsaühistu juhtidele ja konsulentidele

Süsinikukaubanduse infopäev – metsaühistu juhtidele ja konsulentidele

Infopäev, mis on suunatud metsaühistute juhtidele ja konsulentidele.
Metsaühistute liikmed pöörduvad peamiselt metsaga seotud küsimustes metsaühistu poole ja seda ka süsinikukaubanduse ja sellega kaasnevate süsinikukrediitide osas. Infopäeva eesmärgiks on metsaühistu personali informeerida sel teemal, et oskaks metsaomanikke paremini informeerida ja neile nõu anda.

Aeg: 8. november kell 12:30-16:00
12:30-13:00 – Kerge lõuna
13:00-16:00 – Infopäev + arutelu
Asukoht: Türi kultuurikeskus (Hariduse tänav 1, Türi linn)

Esinejad:
Jaan Sepping – Ecobase ja Kristjan Lepik – Arbonics – Süsinikuprojektide vahendajad räägivad süsinikukaubandusest ning sealsetest võimalustest, konkreetsetest protsessidest, mis süsinikuprojektidega kaasnevad.
Erki Unn – Maaomaniku kogemused süsinikukrediitide turustamisel. Erki Unn Vestman Grupist räägib maaomaniku praktilistest kogemustest uusmetsastamisel ja süsnikukrediitidega kauplemisel nii Eestis kui Lätis.

Infopäeva korraldab Eesti Erametsaliit, toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.