fbpx
Videomeenutus – Kogu pere metsapäev 2020

Videomeenutus – Kogu pere metsapäev 2020

Kogu pere metsapäev 2020 toimus Tallinnas Männi pargis 15. augustil 2020. Kohal olid erinevad metsaga seotud organisatsioonid, tunnustati 2020. aasta parimaid metsamajandajaid, toimusid loengud ja metsanduslikud arutelud ning esinesid Reigo Ahven, Orelipoiss ja Lenna. Päeva juhtis Urmas Vaino.

Vaata kokkuvõtet metsapäevast:

Kogu pere metsapäeva korraldamist toetasid SA Keskkonnainvesteeringute Keskus, Erametsakeskus, STIHL Eesti, Eesti Metsasertifitseerimise Nõukogu, Vardi Metsaühistu, Alexela, EurostAuto, TopAuto, Usewood, System Separation Ltd, Intrac, Chaga Health, Eesti Puidumüügikeskus. Kohal olid veel Luua Metsanduskool, Põhja-Eesti Metsaühistu, Metsaharidus OÜ noored metsateadlased Eesti Maaülikoolist, Keskkonnaagentuur, Eesti Jahimeeste Selts, Eesti Orienteerumisliit, Eesti Arboristide Ühing, vibujahiklubi Mägilased, Loodusajakiri, Merkuur mobiilsed puidutöötoad, Oniar metsatehnika ja palju metsasõpru.

Vaata ürituse pildigaleriid SIIT.

2021. aastal toimub kogu pere metsapäev Pärnus.

Sulge menüü